Omazu is een innovatief internationaal screenprotector merk opgericht in Nederland in 2015 door specialisten die werkzaam waren in de R&D wereld van plastic film.

Tegenwoordig zijn er ontelbare screenprotectors beschikbaar, maar er is een grote kwaliteitskloof in de verschillende display beschermfilms,
zoals: lage kleefkracht, ruwe oppervlakte en sommige beschermende films zijn zeer dun en beschermen onze kostbare gadget displays niet zoals wij willen.

Hierdoor hebben wij besloten om een nieuwe missie op te starten “om de kwaliteit van screenprotectors naar een hoger niveau te brengen” en OMAZU was geboren.

Om onze klanten te voorzien van de beste kwaliteit, testen wij grondstoffen uit een wereldwijd assortiment, waaruit wij alleen de beste grondstoffen ter wereld selecteren.

Na de selectie en samenstelling van de materialen produceren wij onze “3D Flex Plastic Folie”. Schermbeschermers in eigen beheer, van sjabloonontwerp tot eindproduct.

Met liefde en zorg verpakken wij onze producten in Nederland.

Omarm de producten van OMAZU en ervaar onze nieuwste beschermende technologie voor een geweldige duurzame interactie met jouw mobiele
telefoon en accessoires.

Thanks! Copy your coupon code

10%welcome

Welkom bij OMAZU, krijg direct 10% korting !
De waardering van www.omazu.com bij WebwinkelKeur Reviews is 8.5/10 gebaseerd op 229 reviews.