Installatie support

Ons 3D FLEX materiaal is gemaakt van innovatief “kras-herstelbaar” Thermoplastisch Polyurethaan materiaal van ongeveer 200 micron dik, bijna dezelfde ”dikte” als schermbeschermer glas. Oorspronkelijk werd dit materiaal ontwikkeld om de rotorbladen van een helikopter tegen zand/regen erosie en andere externe schokken.

Nu biedt ons product je telefoonscherm de ultieme bescherming

Tips voor het aanbrengen van de screen protector:

U kunt de screenprotector het beste ‘s avonds aanbrengen, zodat de lijmlaag de hele nacht goed kan drogen.

Wij raden u aan de tijd te nemen voor het installeren. Zorg voor een schone werkplek en was je handen voor de installatie, zodat je ze goed ontvet.

Lees onze instructies goed door of bekijk onze handige instructievideo via onderstaande link.

Extra installatietips:

– Zorg ervoor dat uw scherm goed ontvet is met het meegeleverde “alcoholdoekje” en maak het scherm daarna schoon met het “microvezeldoekje”. Als er nog stof op het scherm zit, gebruik dan het “stofverwijderingsdoekje”.

– Schud de spray (water/neutrale zeep) voor gebruik.

-Spuit eerst een beetje op uw vingertoppen, dit voorkomt dat u de lijmlaag beschadigt. Verwijder de achterkant van de screenprotector. Spuit vervolgens een ruime hoeveelheid vloeistof op de lijmlaag van de screen protector en plaats de screen
beschermer op uw scherm. Corrigeer eventueel de positie van de screenprotector als de installatie niet goed is gegaan. Herhaal vervolgens bovenstaande stappen nogmaals, maar pas op voor stofdeeltjes!

Opmerkingen

*stofdeeltjes*

-Als er na het aanbrengen nog een stofdeeltje op de lijmlaag zit, kunt u de screenprotector een stukje omhoog trekken op de plek waar het stofdeeltje zit. Vervolgens spuit u wat vloeistof op het stofdeeltje, dan kunt u het gemakkelijk verwijderen.
Je kunt ook de stofverwijderingssticker op het stofdeeltje plakken en dan verwijderen.
vervolgens plak je de screen protector weer op je scherm

*luchtbellen*

-Veeg de vloeistof goed weg met de bijgeleverde “Omazu kaart”. Zijn er nog (grote) luchtbellen aanwezig, til dan de screen protector op en spuit een beetje vloeistof en veeg deze weer goed naar de zijkanten. De kleine luchtbellen verdwijnen meestal vanzelf.

-Zodra u klaar bent met de installatieprocedure, laat u de screenprotector minstens een half uur drogen (hoe langer hoe beter) waarna u de zijkanten goed kunt aandrukken. Wij raden u aan om de screen protector een nacht te laten drogen
voor de beste hechting aan uw scherm, voordat u eventueel een cover/hoesje gebruikt.

Het is niet mogelijk om “gebruikte” screenprotectors te ruilen of te retourneren.

Volg de instructies zorgvuldig en uw scherm zal gewaarborgd zijn van een goede bescherming.

Als u vragen of zorgen heeft, aarzel dan niet om contact op te nemen met onze toegewijde klantenservice.

[email protected]

Thanks! Copy your coupon code

10%welcome

Welkom bij OMAZU, krijg direct 10% korting !
De waardering van www.omazu.com bij WebwinkelKeur Reviews is 8.5/10 gebaseerd op 228 reviews.